Minusta

Ihmisenä ihmisyydessä

Olen luonteeltani kiinnostunut, vuorovaikutusta arvostava, herkkä sekä vahva. Monesti minua kuvaillaan ihmisenä ja psykoterapeuttina empaattiseksi, lämpimäksi ja viisaaksi. Vapaa-ajalla nautin ajasta perheeni ja ystävien kanssa sekä urheilusta (tanssi, agility, kahvakuula) ja valokuvaamisesta.

Meillä kaikilla on oma yksilöllinen kehityshistoriamme, persoonallisuutemme ja elämäntapahtumat. Olemme ainutlaatuisia. Työssäni pyrin inhimilliseen ja arvostavaan kohtaamiseen, josta olen saanut kiitosta asiakkailtani. Terapeuttina olen tarkasti kuunteleva, aktiivisesti osallistuva ja kunkin ainutlaatuisuutta kunnioittava.

Olen valmistunut psykologiksi vuonna 2008 (Helsingin yliopisto) ja työskennellyt siitä lähtien eri-ikäisten asiakkaiden kanssa erikoissairaanhoidossa sekä perusterveydenhuollossa.

Integratiiviseksi psykoterapeutiksi valmistuin 2020 (Helsingin yliopisto).
Yritykseni perustin vuonna 2015 ja tällä hetkellä toiminta täyspäiväisenä yrittäjänä.
Olen erikoistunut ahdistuksen ja pelkojen hoitoon, tunnekeskeiseen työotteeseen, sekä raskauden, synnytyksen ja vauva-ajan sekä vanhemmuuden kysymyksiin. Olen kouluttautunut voimauttavan valokuvauksen parissa, joten voimme hyödyntää toiveiden mukaan myös kuvallisia menetelmiä tai kirjoittamista osana terapiatyöskentelyä sekä myös liikettä.


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!